Blogroll

4 Mayıs 2016 Çarşamba

دیدار ویزه بار ریس بوهنتون ایرجیس کشور دوست ترکیه




دیدار ویژه
امروز با استفاده از فرصت با دو دوست عزیز و فرهیخته و دو غنیمت دیار ما هر یک دکتر عبدالولی آقبلوت و دکتر سید مبین هاشمی به تبریکی رئیس جدید پوهنتون ارجیس شهر قیصری ترکیه محترم پروفیسور محمد گوون رفته ضمن مبارک باد گفتن وظیفه شان روی موضوعات مختلف و به خصوص روابط دوستانه افغانستان و ترکیه صحبت نموده و برای رئیس صاحب محترم پوهنتون موفقیت بیشتر در پیشبرد امور محوله شان خواهان شده از بارگاه الله متعال طالب توفیق عمل شدیم.
نشست با تقدیم تحفه کوچک ما خاتمه یافت.
بناء جا دارد که از رئیس صاحب محترم پوهنتون ارجیس بخاطر قبولی و پذیرش نیک شان و همچنان وعده همکاری در قسمت حل مشکلات محصلان اظهار سپاس و تشکری نمائیم.
ریس بوهنتون ایرجیس کشور دوست ترکیه

Özel görüşme 

Bugün fırsattan istifade edip iki güzel ve can dostum ve ülkemizin değerli genç kadrolarından doktora abdulwali Akbulut ve sayed mobin hashimi ile yeni görevlerini kutlamak için erciyes universitesi rektörü sayın Prof. Dr. Muhammed güven hocamizi ziyarete gidip hem yeni vazifelerini kutladik hem afganistan ve turkyede ilişkisi hakkında konuştuk. Görüşme sonunda sayın rektörümuze özel olarak hazırlanan hediyenin kendilerine takdim edilmekle sona erdi.
Sayın rektörümuze bizi kabul edip güzel karsiladiklari ve öğrencilerin problemlerini çözmek konusunda elinden gelen yardımı esirgemeyeckleirni dile getirdikleri için çok teşekkür eder ve çalışmalarını başarılar dileriz.

0 yorum:

Yorum Gönder